Tanulói referenciák

KANADAngol 
 
sikersztorik

( Minden visszajelzés hiteles forrásból, a részletekről érdeklődj nálam! )


"Kezdőként jobb tanárt nem tudok elképzelni. Nekem a kereséskor nagyon fontos szempont volt, hogy valódi tanárnál tanuljak. Nagyon nagy választék van az interneten, de ahogy néztem annak a fele sem tanár, elhiszem hogy profin beszélik a nyelvet, kint éltek valahol x-tíz évet, de ez nekem még nem garancia arra, hogy meg is tud engem tanítani, át tudja adni a tudását. 

Kriszta vérbeli TANÁR, végtelenül türelmes, motiváló, az órák valóban beszédcentrikusak és ami fontos, nagyon jó hangulatban telnek s így sokkal könnyebb legyőzni a kezdeti tudatlanságból fakadó gátlásokat."

F. Zoltán

( Beginner --> Intermediate szint )"Annyiszor kezdtem újra az angolt, hogy elrettentő példa lehetek bárki számára. Kifogás hegyek, motiválatlan hozzáállás és persze tanár problémák...így szummázhatom eddigi angol tanulói "pályafutásomat". Mostanáig. Krisztina zseniális tanár! Segítőkész, rugalmas, türelmes, pontosan tudja, hogyan motiváljon óráról-órára és persze mindezek mellett elképesztő szakmai tudása van. Abszolút igaz kettőnk kapcsolatára az egyik ismeretlen szerző mondása: " A tanárom azt hiszi okosabb vagyok, mint amilyen vagyok. Úgyhogy az vagyok."

D. András

( Pre-Intermediate szint )

"Krisztával az angol nyelvtanulás teljesen más, mint amit korábban bárkitől tapasztaltam! Kriszta nem csak szakmailag, de mint tanár is egy teljesen felkészült és profi megközelítésből tanít. Rengeteg módszere van, amivel többé nem okoz problémát egy feltételes mód, egy előidejűség, vagy más nyelvtani szerkezet helyes alkalmazása, akár azonnal élő beszédben. Korábban sajnos ezeket nem tudtam hova kötni és gyakran magoltam a kifejezéseket és a nyelvtani szerkezeteket is. Aki nem magolva és szenvedve szeretne angolul jól megtanulni, annak mindenképp Krisztát javaslom."

K. László

( Upper-Intermediate szint ) 


" Krisztina igazán profi szakember, kiváló pedagógus! Jómagam már évek óta több alkalommal nekiláttam angolt tanulni. ... Krisztina pillanatok alatt felmérte milyen tankönyvből, milyen módszerrel hogyan kellene tanulnom! Nagyon kedves, türelmes! Szuper, ahogy a skype működik vele, megosztja a feladatokat képernyőn, gyakoroljuk a kiejtést, a nyelvtant olyan jól elmagyarázza, hogy egyszerre megértettem mindent! Mindenkinek jószívvel ajánlom! Garantált fejlődés! Nagyon hálás vagyok Krisztinának! "

M.Anikó

( Elementary szint -->Pre-intermediate szint )


"Én is azoknak a táborát erősítem, akik sok rossz tapasztalattal rendelkeztek nyelvtanulás terén. Számtalanszor nekirugaszkodtam az angolnak és végül az adott feladattípusok begyakorlásával nagy nehezen letettem egy középfokú nyelvvizsgát, hogy diplomát szerezzek. .... Majd szakmámból adódóan, ami magában foglal egy esetleges külföldre költözést, tudtam, hogy ezt nem hagyhatom annyiban. Ezen döntésemnek köszönhetően találtam rá Krisztinára. Krisztina mindig nagyon lelkesen és jó hangulatban tartja az órákat, ami engem nagyon motivál és sűrűn rávilágít arra, hogy jóval többet tudok, mint amennyit hiszek magamról. Ez szerintem az egyik esszenciája a dolognak, hiszen tudjuk: minden fejben dől el. Ha valamit átveszünk, de még nem használom azt magabiztosan akkor addig gyakoroljuk, amíg nem sikerül megérteni és kellően jól használni. Valamint, ami a legfontosabb, hogy az órák beszédcentrikusak! Nekem mindig a kommunikáció volt a gyenge pontom. Pár tanóra elteltével éreztem, hogy magabiztosabban beszélek, mint előtte. Krisztinát csak ajánlani tudom mindenkinek! :) "

Cs. Zsanett

(Intermediate szint)

"Számomra két fontos dolog van egy nyelvtanárban. Az egyik, hogy hatékonyan tudja átadni a szükséges tudást, a másik, hogy amikor jön az újabb óra várakozással tekintsek elébe és motivált tudjak lenni. Kriszta mindkettőre képes, ezért remek tanárnak tartom. Órái pörgősek, mindig tudott minden kérdésemre azonnal válaszolni, ezzel a figyelmemet mindig ott tudta tartani az órán, jól meglátja a tanítvány gyengeségeit és így valódi személyre szabott fejlesztést tud elérni, mellyel rendkívül hatékony volt az órai részvételem és pozitív élményekkel tudtam gazdagodni. A páromnak is volt szerencséje hozzá járni,akinek szintén ugyanez a véleménye. Professzionális tanár, mindenkinek csak ajánlani tudom! Fenti elégedettségem egyértelmű bizonyítéka, hogy a lányom tanítását is rábíztam, akinek a véleménye megegyezik az általam már leírtakkal, ami azért egy tininél már nagy szó 😀. "

P. Béla, P. Petra

(Beginner --> Intermediate szint)"A legjobb tanár, akivel valaha találkoztam. Végtelenül kedves, motiváló, türelmes, jól magyaráz. Jól felépített órarendszerrel dolgozik. Az órái színesek, és nem unalmasak. Legyél kezdő vagy haladó, vagy éppen nyelvvizsgára készülsz, bátran fordulj hozzá. Én csak ajánlani tudom!"

H. Anikó

( Elementary --> Pre-Intermediate szint )"Mindenkinek szívből ajánlom Krisztinát. Nagyon jól kialakított rendszere van a nyelvoktatáshoz. Érződik, hogy nem csak beszéli a nyelvet, hanem vérbeli tanár is. Ez nagyon fontos szerintem mert könnyebben adja át a szükséges tudást és fenntartja a tanuló motivációját is. Mindig tudja, hol tartottunk, összeszedetten és személyre szabottan tartja óráit. Nagyon pozitív a személyisége, így mindig örömmel várom a következő alkalmat, amikor tanulhatok tőle."

G. Csilla

( Intermediate szint )


"Nagyon örülök, hogy rátaláltam Krisztinára. Az órák mindig jó hangulatban telnek. Szenvedélye az angol, ami motiváltan hat rám is. Nekem az angol nyelvtan megértése mindig is nagy gondot okozott, de Krisztina módszere végre segített megérteni ennek logikáját magolás nélkül. Mindamellett, hogy egyaránt ismeri a brit és az amerikai angolt, nemcsak az egyetemen tanult pedagógiai tudást adja át, hanem a mindennapok során összegyűjtött ismereteit is. Krisztina nagyon elhivatott, az órákra mindig felkészül, türelmes és kedves velem."

P.-P. Andrea

( Intermediate -- Upper Intermediate szint )


"Nagyon ajánlom Krisztinát mindenkinek, aki jól meg szeretne tanulni angolul. Engem IELTS (Academic) nyelvvizsgára készít fel. Kommunikációt, íráskészséget és nyelvtant is tanulunk. Angol tanár végzettsége van, ami szerintem fontos! Ismeri a brit és amerikai angol közti különbségeket is. Hozzám az amerikai angol közelebb áll, ezért azt helyeztük előtérbe. :)) Az órákra mindig előre felkészül, és minden diákja számára külön "tantervet" készít! Őszintén csak ajánlani tudom, ha a legjobb angol tanárt keresed!"

G.Hajnalka

(Upper-Intermediate szint, IELTS Academic nyelvvizsga )


"Nagyon szeretek tanulni Krisztinával. Nekem a szóbeli középfok hiányzik, erre mentünk rá. ... Rengeteg bővült a szókincsem, bátrabban beszélek, a szövegértésem pedig szerintem óriásit javult. Hamarosan nyelvvizsgázok, és para nélkül vágok bele. Amit még megemlítenék Krisztánál, hogy nagyon türelmes, nekem néha gondom akad a tanulással, de ezt jól kezeli, átlendít a problémán. ... jó vele tanulni és jól lehet fejlődni mellette!"

V. Csaba

( Intermediate szint -- középfokú nyelvvizsgára felkészítés )


"Kifejezetten ajánlom más diákok számára Krisztinát. Az órák beszédcentrikusak, ami nekem nagyon fontos. 

Az órák mindig jó hangulatban telnek. Bárki, aki kérdezi tőlem milyen így tanulni, csak azt tudom mondani, hogy szuper. Krisztina mindig lelkesít, türelmes, támogat. Nagyon jól elmagyaráz mindent. "

N. Erzsébet

( Beginner --> Pre-Intermediate szint)


"Nyelvvizsgára való felkészülésben nagyon sokat segített nekem Krisztina: türelmes, széleskörű tudással rendelkező pedagógus. Óráink mindig jó hangulatban teltek. Oktatóanyagai jól elsajátíthatóak mindenkinek. Jó szívvel ajánlom az angolt tanulni szándékozóknak, nemcsak diákoknak :) "

N.K. Zsuzsanna

( Intermediate szint -- középfokú nyelvvizsgára felkészítès)


"Kriszta nyitott, vidám egyéniség, változatos és életszerű témái nagyon motiválóak. Óráira lelkiismeretesen és precízen készül, ugyanakkor rugalmas és a személyes igényeket is figyelembe veszi. Órái jó hangulatúak, beszédcentrikusak. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

G. Andrea

(Upper-Intermediate szint)


"Szuperek, beszéd centrikusak voltak az órák. Nagyon lelkes oktató, mindig felkészült volt. Öröm volt vele/tőle tanulni."

K-S. Viktória

( Angol nyelvű munkainterjúra való felkészítés )


"Úgy elrepül egy óra, hogy szinte észre sem veszem. :) Nekem nagyon sokat számít az, hogy csak velem foglalkozol egy órán, nincsenek más diákok, így talán bátrabban merek beszélni angolul. Kedves, oldott, baráti a légkör, így én is oldottabb tudok lenni."

K. Kata

(Elementary szint)

Ha Te is hasonló eredményeket szeretnél elérni, kattints a további részletekért az 

Angol nyelvórák oldalra vagy keress az info@canadaenglish121.hu -n ! 

Nyelvvizsgázol, vállalkozol, elutazol?

KANADAngol!