Az új angoltanárod

Az én történetem: az angol mindenhol

Személy szerint sokat köszönhetek az angol nyelvnek: iskolai sikerélményeket; munkahelyi sikereket; első (és sokadik) szárnypróbálgatásaimat felnőttként angolszász országokban; barátokat, ismerősöket a világ számos országából; rengeteg felejthetetlen utazást és még annál is több munkát!

Szerencsés vagyok, hogy tudok angolul!

Ezt az érzést szeretném átadni neked is, amikor angolra tanítalak.

És hogy érezd, mennyi mindent elérhetsz, ha jól beszélsz a világ leghasznosabb nyelvén!

Miért érdemes velem tanulnod?

- Hat éve élek Nyugat-Kanadában. Egy évtized külföldi nyelvgyakorlattal a hátam mögött: Kanada, Anglia, USA, luxushajó -- az életben használt angolt is megtanítom neked! ( Hotel business, vendéglátás, lakberendezés, egészséges életmód, természetgyógyászat stb.)

További részleteket olvashatsz regisztráció után, a lenti gombra kattintva:

KANADAngol, megváltozol

 Megértem, ha eddig nem sikerült rendesen megtanulnod angolul. Tudod miért?

- Nem érthetünk mindenhez, pláne megfelelő háttértanulás nélkül. 

- Biztos vagyok benne, hogy megpróbáltál már egyedül tanulni otthon vagy egy nyelvtanuló csoportban, ami valamiért nem működött. 

- Lehet, a körülményeid eddig nem voltak olyanok: nem tudtál elég időt szakítani az angolra. (Gyerekek, munka, iskola mellett tudom, hogy nem könnyű feladat). 

Miért más most a helyzet? Mert lásd be, belefáradtál, eleged van a feleslegesen elvesztegetett időből és pénzből, amit eddig nyelvtanulásra szántál. Szakértő kezekbe kerülnél, ha velem tanulnál. Én 100%-ban támogatom a nyelvtanulásod, innentől a döntés a te kezedben van!


Ha, érthető módon, még a Tanítványaim véleményére lennél kíváncsi, a lenti gombra kattintva megtudhatod, miben más velem tanulni:  


Ragadd meg a lehetőséget és jelentkezz egy ingyenes megbeszélő/ szintfelmérő órára, nincs mit vesztened!

     info@canadaenglish121.hu

Remélem egy nyelvet beszélünk és hamarosan találkozunk! :) 

 Krisztina

   ( a reményt vesztett nyelvtanulók angoltanára )