TANULÓKÁRTYÁK

Flashcards és nincs országhatár!

Angol beszédkártyák, tanulókártyák

ÚJ!!

Ismered azt az érzést, amikor szorongsz mert egy angol anyanyelvűvel kell beszélned? Legyen az telefonos vagy személyes találkozás, utazás vagy munka során. 

Én is ismertem.

Épp ezért szeretnék segíteni neked a most megjelenő tanulókártyáimmal! 


Majd' egy évtizede élek angol nyelvterületen, és angoltanárként látom, hogy mik azok a kifejezések, amelyek az otthoni angol nyelvkönyvekből kimaradtak. Úgy gondolom, hiánypótló nyelvtanulói anyag bevezetéséről beszélhetek most.

Miért fontosak?

Ha Te is tapasztaltad már, hogy sorozatok nézése, zenehallgatás vagy angol nyelvű oldalakon való posztolás stb. közben nem volt elegendő a suliban, munkahelyen megszerzett angoltudás, a következő tanulókártya csomagok neked szólnak!

Ezek a praktikus kis online mankók segítenek egyrészt, hogy megértsd azokat a szófordulatokat, beszélt nyelvi szerkezeteket, kifejezéseket, amik a tankönyvekből kimaradtak. Másrészt begyakoroltatják a kifejezéseket, és szinte gondolkodás nélkül rántasz majd elő olyan mondatokat, amikről nem is gondoltad volna, hogy a tanulgatás során beégtek az agytekervényeidbe. :)


"Az ismétlés olyan nélkülözhetetlen eleme a nyelvtanulásnak, 

mint az üzemanyag a belső égésű motoroknak." 

Lomb Kató, polyglottMilyen nyelvi szinten ajánlottak?

A kártyacsomagok erős Pre Intermediate -- Intermediate -- Advanced (B1/ B2-- C1) szintű tanulóknak ajánlottak, tehát leginkább középhaladó -- haladó szinten izgalmasak.

( Ha kezdő nyelvtanuló vagy, keress meg a Kapcsolat oldalon lévő elérhetőségek egyikén egy ingyenes megbeszélő órára, hogy miben tudnék segíteni.) 

Minden csomagban 100 hasznos angol kifejezés/ mondat található, annak magyar megfelelőjével.

A tananyagot emailben küldöm el neked.

Érdekesség: A kártyacsomagok Kanada legszebb tavairól kapták a nevüket :)Ízelítő a kártyák tartalmából (mobil nézetben a lap alján) --> 

(formailag meglepetésre számíthatsz majd)És most képzeld el, hogy bátran állsz elé olyan szituációknak, amelyekben anyanyelvi beszélővel kell kommunikálnod! Meglátod, mekkora segítség lesz a sok újonnan tanult kifejezés a legközelebbi "nyelvi bevetéskor"! 

Kipróbálod?  

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok a tanulókártyákra, nincs mit vesztened! #angoltanar #angoltanulas #onlineangol #flashcards #tanulokartyak #angolmagyartanulokartyak #magyarangoltanulokartyak