Angol nyelvórák 

online, Kanadából 

Nyelvvizsgázol vállalkozol, elutazol?  
 
KANADAngol!

Száraz nyelvórák helyett hatékony, jó hangulatú órák és a tankönyvön túli érdekességek!

Ha célt is szeretnél végre érni, ez az oldal neked szól!   


MIBEN és HOGYAN tudok segíteni?

10+1 pontban a részletek

1., Ha végre elkezdenéd az angoltanulást vagy már TÖBBSZÖR NEKIFUTOTTÁL, de valamiért mindig elakadtál: lépésről lépésre vezetlek végig a tanulási folyamaton, egyszerű útmutatót, követhető magyarázatokat kapsz óráról órára. 

2., Ha NEM MERSZ MEGSZÓLALNI angolul: azon kívül, hogy sok szituációs gyakorlatot csinálunk órán, figyelek a kiejtésedre és az életben használt angolt is megtanítom neked (majd' 10 év külföldi nyelvgyakorlata a TE nyelvtanulásod szolgálatában).

3., Ha KÜLFÖLDI utazáshoz, külföldre költözéshez van szükséged az angol nyelvre: megtanítom, hogy állj helyt a reptéren, a hotelben, az autókölcsönzőnél, a postán, stb. vagy akár a külföldi egyetemen/ munkahelyeden. Ezáltal nem csak a nyelvi készséged fejlődik, hanem a magabiztosságod is, és bátran mersz majd mozogni bármerre a nagyvilágban!

4., Ha a NYELVTANI tudásodat szeretnéd fejleszteni: leporoljuk a 12 igeidőt, helyre tesszük az összes nyelvtani szerkezetet. Begyakoroltatom a nyelvtant BESZÉDBEN, hogy használni is tudd!

Tudod, mit mondott Lomb Kató, a 16 nyelven beszélő polyglott? 

"Azért tanuljunk nyelveket, mert a nyelv az egyetlen, amit rosszul is érdemes tudni."

Érdemes rá hallgatni! :)

5., Igény esetén BESZÉLGETŐ Klubbokat is szervezek: ez hasonló nyelvi szintű tanulók beszédgyakorlat órája, jelentős árkedvezménnyel.

Rád férne pár ilyen feltöltő angolóra? 


6., Ha sikeres NYELVVIZSGÁT szeretnél tenni, kattints a Nyelvvizsga: BME vagy IELTS? almenüpontra!  

7., SZEMÉLYRE SZABOTTAK az óráink, nem csak általános angolt tanulunk

8., Az órák alapja többnyire a Traveller könyvsorozat, ami egy fantasztikusan felépített rendszerrel dolgozik. (Nem "ad hoc" jellegűek az órák, minden alkalom a nyelvi fejlődésedért van.) A nyelvi szintednek megállapított tankönyv interaktív táblaképével dolgozom, ezzel is hatékonyabbá téve a nyelvórákat! 

Érettségizők és nyelvvizsgázók esetén a tételek, könyvek az óra céljához igazodnak.

A tananyagot én biztosítom ingyenesen, minden esetben! (Tankönyvek, munkafüzetek, gyakorló feladatlapok, szólisták, szóbeli tételek és írásbeli érettségi/ nyelvvizsga feladatlapok, hanganyagok.)

9., Továbbá minden tanítványomnak ingyenesen biztosítok olvasmányokat, egyszerűsített nyelvezetű regényeket (Graded Readers), letölthető audio book-okat.

10., Az órán kívül megoldott feladatokat (= csendes elmélyülés, ami aranyat ér)  órán kívül kijavítom és csak a kérdéses részekre térünk ki veled. Gondold el, mennyi idő marad minden alkalommal így beszédgyakorlatra! 

Neked miben segíthetek?

Olvasd el, mit írnak az óráinkról a Tanítványaim: 

Ki az, aki mindebben tud segíteni? 

Ingyenes első nyelvóráért csapj le itt:

10 + 1., ÚJ!! Beszédkártyák (flashcards) bevezetése. Valami új, valami izgalmas, azoknak, akik szeretnek utazni, kirándulni, kipróbálni innovatív dolgokat és állandó mozgásban vannak. :) Hamarosan jönnek a részletek! 

Nyelvvizsgázol, vállalkozol, elutazol? KANADAngol! :)

Üdv,

Krisztina

( a reményt vesztett nyelvtanulók angoltanára )

#angoltanar #angoltanulas #onlineangol #flashcards #tanulokartyak #angolmagyartanulokartyak #magyarangoltanulokartyak  #angolora